Managementadviesbureau BEMASU voor rendementsverbetering

BEMASU is het managementadviesbureau van Jan van Beek. De kracht van BEMASU (Van Beek Management Support) ligt in het geven van adviezen en praktische ondersteuning aan Directeur Grootaandeelhouders (DGA) en het managementteam van ondernemingen binnen de maakindustrie. Met name ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en grootzakelijk met verbindingen naar of binnen de Automotivebranche vragen managementadvies van BEMASU. Naast advisering is het ook mogelijk om op interim basis de verbetertrajecten te implementeren.

Het verbeteren van het bedrijfsrendement en bedrijfsimago staat centraal in de aanpak die BEMASU hanteert. Samen met de ondernemer wordt het productieproces direct verbeterd: in één keer goed (Lean), lagere kosten en op tijd leveren kenmerken de praktische aanpak van BEMASU. Ondernemers in de maakindustrie nemen contact op voor :

  • Kwaliteitsverbetering
  • Structurele kostenreductie van minimaal 30%
  • Optimale betrouwbaarheid in levering
  • Succesvolle productintroducties
  • Inzicht en verbetering in managementstructuur en bedrijfsplannen

De ervaring van Jan van Beek

Voor een multinational uit Japan heeft Jan van Beek in Nederland een volledig nieuwe organisatie neergezet. De onderneming was verantwoordelijk voor productie in de toeleveringsindustrie binnen de sector Automotive. Als Operationsmanager en eindverantwoordelijke voor het productieproces in Nederland heeft Jan volop boardroomervaring, zowel in Europa en Amerika als in Japan. Klanten zoals Nissan, Mitsubishi, Caterpillar, SMART en General Motors werden naar volle tevredenheid bediend.

Later is er door Jan van Beek als lid van het Managementteam Europa een nieuwe productiefaciliteit in Roemenië opgezet. De 1.200 medewerkers produceerden een breed pakket aan Automotive producten binnen de door Jan van Beek gestelde productie-eisen en -termijnen. De kennis, vaardigheden en ervaring om organisaties en bedrijfsprocessen op te starten, aan te sturen en te optimaliseren vormen de basis voor het succes van het managementadviesbureau BEMASU. Al sinds 2005. Voor het opvragen van referenties neemt u contact op met Jan van Beek.